Ute efter blomsterbukett i Stockholm med tulpaner, liljor och kaprifol?

De bästa ställena att köpa blommor i Stockholm

Om du är på jakt efter en vacker blomsterbukett med tulpaner, liljor och kaprifol i Stockholm finns det många blomsterbutiker som kan hjälpa dig. Nedan följer några av de bästa ställena att köpa blommor i Stockholm. För fler val kan du leta blommor bland blombud Stockholm.

BlomsterbudSkicka blommor härBetygPris
Leverans inom 24 tim
Interflora

Interflora

✓LEVERANS SAMMA DAG I SVERIGE  

✓HANDBUNDNA BUKETTER

 

 

9.8
Se bästa prisLäs mer

Floristkompaniet

En av de mest populära blomsterbutikerna i Stockholm är Floristkompaniet. De erbjuder ett brett utbud av blommor och buketter, inklusive tulpaner, liljor och kaprifol. De har också många andra blommor att välja mellan, såsom rosor, nejlikor och orkidéer. Floristkompaniet har flera butiker runt om i Stockholm, och du kan också beställa blommor online för leverans.

Blomsterlandz

En annan populär blomsterbutik i Stockholm är Blomsterlandz. De har ett stort utbud av blommor och växter, inklusive tulpaner, liljor och kaprifol. Blomsterlandz har också ett stort utbud av krukväxter och trädgårdsprodukter, såsom jord och gödsel. Du kan besöka deras butik i Kungens Kurva eller beställa blommor online för leverans.

Gigantiska Blomsterlandet

Om du vill ha en mer personlig service kan du besöka en av de mindre blomsterbutikerna i Stockholm. En sådan butik är Gigantiska Blomsterlandet, som ligger på Södermalm. Här hittar du ett brett utbud av blommor och buketter, inklusive tulpaner, liljor och kaprifol. Butiken har också ett sortiment av trädgårdsprodukter och inredningsdetaljer.

Malmstrautz Blommor

För den som vill ha en mer exklusiv blomsterbukett är det värt att besöka Malmstrautz Blommor. Här hittar du ett utbud av högkvalitativa blommor och buketter, inklusive tulpaner, liljor och kaprifol. Butiken har också ett sortiment av lyxiga trädgårdsprodukter och inredningsdetaljer. Du kan besöka deras butik på Östermalm eller beställa blommor online för leverans.

Tips och råd för att hitta den perfekta buketten

När du köper blommor är det viktigt att tänka på säsongen. Tulpaner och liljor är vanligtvis tillgängliga under vår och tidig sommar, medan kaprifol är vanligt under sommaren. Att välja blommor som är i säsong gör att du kan vara säker på att de är färska och kommer att hålla längre.

Relaterade sidor: